Bábovka selská. Jemné pečivo ze šlehaných hmot.
pšeničná mouka, cukr, řepkový olej, vejce, zvlhčující látky: sorbitol, glycerol; dekorativní cukr 1,5 % (dextróza, pšeničný škrob, protispékavé látky: sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin, fosforečnan vápenatý; palmový tuk, aroma), pšeničný škrob, glukózový sirup, kypřicí látky: difosforečnany, uhličitany sodné; regulátor kyselosti: octany sodné; emulgátor: mono-a diglyceridy mastných kyselin; kukuřičný škrob, zahušťovadlo: xanthan; jedlá sůl, aroma, sójová mouka, vanilkový cukr 0,04 % (cukr, mleta vanilka 1 %, vanilkový extrakt, přírodní vanilkové aroma). Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, arašídů a mléka.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovejte v původním obalu a spotřebujte do 24 hodin.
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 424 kcal/1770kJ | |
tuky celkem | 20 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,2 g | |
sacharidy | 54,0 g | |
z toho cukry | 31,0 g | |
bílkoviny | 6,2 g | |
sůl | 0,85 g | |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)
Obiloviny – lepek (pšenice), vejce, sója
Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a arašídů.